• tandlakare-umea-02

Vår vårdfilosofi

Friska tänder och en god munhälsa är viktigt för att man ska må bra. Vårt mål är att du ska behålla dina tänder friska hela livet. Genom att regelbundet undersöka dina tänder håller vi koll på din status och kan tidigt fånga upp tecken på skador.

När du träffar oss får du också råd om hur du med kost och munhygien själv på bästa sätt sköter dina tänder. Dina behov styr hur ofta du blir kallad. Tänk på att egenvård är din bästa tandläkare och det bästa sättet för dig att träffa oss mer sällan.

tandlakare-eva-hellstrom-umeaEVA

Tandläkare
Tandläkare sedan 1982 med rötterna i Österbotten och har egen praktik sedan 1991.  Fritiden ägnas åt att åka båt, trädgårdspyssel både här och där, motion och trevligheter med storfamiljen. Reser ofta över Kvarken till hemstället i Molpe.

elin

ELIN

Tandhygienist
Pigg och glad Åsele tjej som blev klar tandhygienist 2007. Avlägsnar tandsten med mjuk hand. Jus nu är hon mammaledig och ägnar sig mest åt sin nyfödda dotter och sin man.På fritiden ägnar hon sig åt sin nyblivna man, inredning och friluftsliv.

susanne

SUSANNE

Tandsköterska
Erfaren tandsköterska med bopålarna i Obbola. Har jobbat med Eva sedan 1991! Förutom att gilla tänder är hon en fena på att laga mat och vistas gärna med familjen i husvagnen i Angsjön.

maria-175-150

MARIA

Tandhygienist
Nybliven tandhygienist från Kalix. Hundägare som gillar att motionera och vistas vid stugan vid havet. Vikarierar för Elin.

 

Öppettider

VÅRA ORDINARIE ÖPPETTIDER
Måndag - Torsdag:   07.30 - 16.30
Fredag  :  07.30 - 12.30

Välkommen till oss

Boka tid

BOKA TID HOS OSS

Ring 090-77 74 74
så ordnar vi en tid för dig

På helgdagar, ring 0730-48 96 36 för att nå jourhavande tandläkare.

Tandvårdsreformen

Sedan den 1 juli 2008 gäller det nya tandvårdsstödet. Det innebär att Försäkringskassan går in och ersätter kostnader över 3000 kr med 50 procent och kostnader över 15 000 kr med 85 procent.
Läs mer...