OM OSS

Image

VÅR VÅRDFILOSOFI

Friska tänder och en god munhälsa är viktigt för att man ska må bra. Vårt mål är att du ska behålla dina tänder friska hela livet. Genom att regelbundet undersöka dina tänder håller vi koll på din status och kan tidigt fånga upp tecken på skador.

När du träffar oss får du också råd om hur du med kost och munhygien själv på bästa sätt sköter dina tänder. Dina behov styr hur ofta du blir kallad. Tänk på att egenvård är din bästa tandläkare och det bästa sättet för dig att träffa oss mer sällan.

EVA
EVATandläkare
Tandläkare sedan 1982 med rötterna i Österbotten och har egen praktik sedan 1991. Fritiden ägnas åt att åka båt, trädgårdspyssel både här och där, motion och trevligheter med storfamiljen. Reser ofta över Kvarken till hemstället i Molpe.
SUSANNE
SUSANNETandsköterska
Finurlig quinna med bopålarna i Obbola. Har jobbat med Eva sedan 1991! En rutinerad sköterska som ligger steget före . På fritiden är hon en fena på att laga god mat och vistas gärna med familjen i husvagnen.
AROLINA
AROLINAVik tandhygienist
Pratglad tjej som bor i Umeå med sina två söner och dvärgtaxen Nässa. Sedan många år oerhört intresserad av tänder och tandvård. På fritiden betar hon av sin ”Bucket list” som bl.a. innehåller resor, fallskärmshopp och att simma med delfiner.
MARIA
MARIATandhygienist
Trygg Kalixbo som lever upp till hygienistyrket på ett föredömligt sätt. Ägare till hunden Saga och nybliven husägare. Gillar att motionera och vistas vid stugan vid havet.

ÖPPETTIDER

VÅRA ORDINARIE ÖPPETTIDER
Måndag - Torsdag:   07.30 - 16.30
Fredag  :  07.30 - 13.30

Välkommen till oss

BOKA TID HOS OSS

Ring 090-77 74 74 så ordnar vi en tid för dig

På helgdagar, ring 0730-48 96 36 för att nå jourhavande privattandläkare.

TANDVÅRDREFORMEN

Sedan den 1 juli 2008 gäller det nya tandvårdsstödet. Det innebär att Försäkringskassan går in och ersätter kostnader över 3000 kr med 50 procent och kostnader över 15 000 kr med 85 procent.
© 2020 Tandläkare Eva Hellström. Alla Rättigheter Reserverade.